Meer dan 10 jaar ervaring
Maatwerk altijd mogelijk
Top trainers in het hele land

Karlijn Hendrix

Trainer en tekst verbeteraar

Zoek je een interactieve training waarbij iedere cursist persoonlijke aandacht krijgt? Dan ben je bij Karlijn aan het goede adres. Daarnaast is ze niet bang te confronteren als dit de cursist verder helpt. Dit doet zij uiteraard op een integere manier.

Iedere training bestaat uit een stappenplan. Je leert stap voor stap hoe je een klantgerichte e-mail schrijft of een notitie die leest als een trein.

Heb je een training bij Karlijn gevolgd, dan weet je jaren later nog dat je woorden uit 1930 niet mag gebruiken en dat je iedere alinea begint met de kernboodschap. En ook dat de voorgaande zin eigenlijk te lang is.

Sinds 2007 geeft Karlijn schrijftrainingen en herschrijft ze teksten. Puzzelen met woorden om de tekst zo mooi mogelijk te maken.

Over ST.

Sinds 2006 vergroten wij de slagkracht van organisaties door communicatie te verbeteren, openheid te creëren en teams effectiever te laten samenwerken.

Trainingen door Karlijn

Wie kan het nog? Brieven schrijven zonder een spelfout? Offertes en rapportages schrijven die grammaticaal nergens rammelen? Wees eens eerlijk, je komt dat bijna niet meer tegen. In deze actieve training frissen we jouw taalkennis helemaal op en zetten we de puntjes weer op de i. Zet die spellingscontrole dus maar uit!
Voor
Iedereen die (beroepsmatig) schrijft en dat zonder grammaticale fouten en vol zelfvertrouwen wil doen.
Studiebelasting
2 x 2 uur training + Individueel tekstspreekuur
Niveau

Voor alle niveaus

Kosten
500,00 per persoon inclusief lesmateriaal
Dat brieven en e-mails een functioneel doel hebben, betekent niet dat ze moeilijk leesbaar hoeven te zijn. Veel brieven en mails zijn saai, onnodig ingewikkeld en vaak veel te lang. Met deze training leer je aansprekende brieven en mails schrijven die wél worden gelezen.
Voor
Iedereen die in minder tijd duidelijkere brieven en e-mails wil schrijven die met plezier gelezen worden.
Studiebelasting
2 x 2 uur training + Individueel tekstspreekuur
Niveau

Voor alle niveaus

Kosten
500,00 per persoon inclusief lesmateriaal
In deze training leer je hoe je efficiënt een voorstel of advies schrijft dat enthousiasmeert en overtuigt. Waarin je jouw baanbrekende idee, visie of plan van aanpak de hoofdrol speelt en voor iedereen begrijpelijk uiteen wordt gezet. En dat ook nog eens snel en lekker leest.
Voor
Iedereen die lezers wil raken en overtuigen met krachtige, doelgerichte en duidelijk leesbare teksten.
Studiebelasting
2 x 2 uur training + Individueel tekstspreekuur.
Niveau

Voor alle niveaus

Kosten
500,00 per persoon inclusief lesmateriaal
Leer hoe je gesprekken sneller, effectiever en leesbaarder vastlegt. Hoe je afwegingen en adviezen toevoegt die de lezer helpen de juiste keuze te maken. De lezer is minder tijd kwijt en jij ervaart dat beter schrijven in minder tijd kan.
Voor
Iedereen die doelgerichter informatieve teksten wil schrijven. Zeer geschikt voor adviseurs en beleidsmedewerkers.
Studiebelasting
2 x 2 uur training + individueel tekstspreekuur.
Niveau

Voor alle niveaus

Kosten
500,00 per persoon inclusief lesmateriaal

recente artikelen